CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Giulya13 
	    	Utilizator

Giulya13 
	    	Utilizator	    

Risca sa fie condamnat cu executare, sa mearga personal chiar daca nu are avocat.
In cauzele în care legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa detenţiunii pe viaţă sau pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani, se primeste avocat din oficiu.
Nu l-au citat cu mandat de aducere pana acum?
 Giulya13 
	    	Utilizator

Giulya13 
	    	Utilizator	    

Ar fi bine sa ceara sa fie judecat in lipsa si sa fie reprezentat de un avocat. Procesul se desfasoara si in lipsa lui.
 Dar daca ma duc la probatiune si dau o declaratie ca vreau sa plec in strainatate, imi da aprobare. (vezi toată discuția)

Dar daca ma duc la probatiune si dau o declaratie ca vreau sa plec in strainatate, imi da aprobare. (vezi toată discuția)

Nikymary	                   

Ce pot intelege din hotararea aceata:05.02.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: 2-P
Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: In ... (vezi toată discuția)
	                    Nikymary	                   

Ce pot intelege din hotararea aceata:05.02.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: 2-P
Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: In ... (vezi toată discuția)

D.mirel	                   

Buna ziua, in urma cu 8 luni am fost lovit cu pumnul in cap si am intrat in coma. Nu m am constituit parte civila, a fost judecat pe penal si a primit ... (vezi toată discuția)
	                    D.mirel	                   

Buna ziua, in urma cu 8 luni am fost lovit cu pumnul in cap si am intrat in coma. Nu m am constituit parte civila, a fost judecat pe penal si a primit ... (vezi toată discuția)