avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solicitare asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solicitare asociatia de proprietari

Am solicitat printr o cerere tip de la Adp sector 2 bucuresti pt un loc de parcare sa ateste ca locuiesc la adresa din imobilul care apartine de AP si dna administrator refuza sa o semneze. E corect? Refuza pe motivul ca nu prezint dovada xa sunt proprietar auto.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 14:11, 19 Ianuarie 2018
Reprezentantul legal al asociatiei care detine si stampila este presedintele asociatiei de proprietari.
Va adresati presedintelui, administratorul este un angajat oarecare ca si femeia de serviciu si nu reprezinta asociatia in fata altor autoritati decat in cazul in care este imputernicit.
In concluzie, prezentati cererea DP presedintelui si ii solicitati sa confirme prin semnatura si stampila faptul ca locuiti la adresa respectiva.
Conform hg 1588/2007 si proprietarul trebuie sa prezinte asociatiei dovada ca este proprietarul apartamentului, sa prezinte nu sa predea o copie! este necesar ptr a inscrie nr actului de proprietate in cartea imobilului, doar trebuie sa dovedesti ca esti proprietarul apart. intr-un fel si asociatiei. Multi spun ca daca nu sunt membri ai asociatiei nu ar avea aceasta obligatie, este adevarat dar vor sa aiba drepturi in asociatie.
Daca maasina este inregistrata la adresa respectiva nu ar fi necesar confirmarea nimanui ca sunteti proprietar in blocul respectiv dar cum in cadrul primariei sunt angajati destui taietori de frunze pentru cainii Adp nu trebuie sa ne mire nimic.
Ce treaba are asociatia? La ADP nu va cere nicio dovada de la asociatie.Dvs prezentati copia CI.
adresa figureaza pe buletin
Adresa poate figura pe buletin dar masina poate fi inregistrata la alta adresa pe numele celuilalt sot, de ex., sotii nu sunt obligati sa aiba acelasi domiciliu in CI.
Pentru obtinerea unui loc de parcare trebuie sa dovedesti ca masina este inscrisa la adresa unde se solicita locul de parcare.

Trebuie sa ne dea detalii @mihai.nutzy1995 care este situatia de fapt, ce adresa este in talon.
Actele care se depun sunt copie CI si copie talon, daca sunt adrese diferite in cele 2 acte atunci adp a solcitat cel mai probabil dovada locuirii la adresa din talon.
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
cyan, moderator
Daca se solicita loc de parcare la o adresa,inseamna ca solicitantul locuieste acolo...deci si in CI trebuie sa fie acea adresa,altfel nu locuieste cu forme legale.

Alte discuții în legătură

Loc de parcare sector 2 buna ziua, dacă am domiciliul in sector ... racu_camelia racu_camelia Loc de parcare sector 2 Buna ziua, Dacă am domiciliul in sector 2 și mașina o am cu contract de comodat pe adresa de domiciliu, pot depune dosar ... (vezi toată discuția)
Avizul asociatiei de proprietari pt. cerere loc parcare Cosmin P Cosmin P ADP sector 2 cere avizul asociatiei de proprietari pt. acceptarea cereri de loc de parcare iar presedintele si administratorul asociaitei refuza sa ... (vezi toată discuția)
Semnatura si stampila de la asociatie privata de locatari(sector 2) vasiliu ruxandra vasiliu ruxandra anul trecut am radiat masina care era pe numele meu am luat alta care am inscris-o pe numele sotului adresa este aceeasi. am platit locul de parcare la ... (vezi toată discuția)