avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare + carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare + carte funciara

cum pot intabula si obtine extras de carte funciara si incheiere de intabulare pe un teren +constructii?
Sa va explic situatia: terenul si constructiile de pe el au fost ale bunicilor(decedati) dobandite de la strabunici cu acte de mostenire. S-a dezbatut mostenirea de pe urma bunicilor iar in cm al mamei mele este trecut, dar problema e ca nu e trecut in actul de proprietate al bunicilor. Cum pot obtine incheierea de intabulare si extrasul de carte funciara? Precizez ca am doc. cadastrala. ce pasi trebuie sa urmez?
multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: mars_on_line , utilizator 16:35, 17 Octombrie 2009
ati incercat sa depuneti documentatia pt. intabulare (trebuia s-o faca cadastristul ) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare fara titlu de proprietate? andressa01 andressa01 Situatie concreta: in Mai 1948 strabunicii au cumparat un teren pe care au ridicat o casa de paianta; actul care dovedeste achizitia este o chitanta de vanzare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)