gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 BogdanNeculai 
	    	Utilizator

BogdanNeculai 
	    	Utilizator	    

BogdanNeculai, utilizator
 BogdanNeculai, utilizator 	
			 BogdanNeculai 
	    	Utilizator

BogdanNeculai 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ciobidan	                   

In cazul decesului adultului cu handicap grav a fost platita necuvenit indemnizatia de insotitor pt o luna de catre serviciul public de asistenta ... (vezi toată discuția)
	                    ciobidan	                   

In cazul decesului adultului cu handicap grav a fost platita necuvenit indemnizatia de insotitor pt o luna de catre serviciul public de asistenta ... (vezi toată discuția)

Tyme	                   

Buna ziua,
Contabila unei firme a virat salariul unui angajat in contul meu. Motivul greselii era din cele spuse de contabila ca am aceasi nume ca si ... (vezi toată discuția)
	                    Tyme	                   

Buna ziua,
Contabila unei firme a virat salariul unui angajat in contul meu. Motivul greselii era din cele spuse de contabila ca am aceasi nume ca si ... (vezi toată discuția)

adelle01	                   

Buna ziua,am dat din gresala unui client suma de 500 euro in loc de 500 ron.mentionez ca sunt casiera la o banca.Pot recupera banii si ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
	                    adelle01	                   

Buna ziua,am dat din gresala unui client suma de 500 euro in loc de 500 ron.mentionez ca sunt casiera la o banca.Pot recupera banii si ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)