avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Lipsa CNP cetatean strain pe certificat casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Lipsa CNP cetatean strain pe certificat casatorie

Buna ziua,
De curand m-am casatorit cu un cetatean strain si am constat ca pe certificatul de casatorie CNP-ul lui lipseste. Acestuia i-a fost atribuit CNP pe permisul de sedere. Este normal ca CNP-ul lui sa nu fie scris?
Mentionez ca eu sunt cetatean roman.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lipsa cnp certificat casatorie Bogos Bogos Buna ziua, De curand m-am casatorit cu un cetatean strain si am constatat ca pe certificatul de casatorie CNP-ul lui lipseste. Acestuia i-a fost atribuit CNP ... (vezi toată discuția)
In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)
Drept alocatie copil serban1 serban1 Buna ziua, M-am confruntat cu o problema cand am fost la biroul de alocatii pentru copii. Tatal este cetatean roman, copilul cetatean roman, mama cetatean ... (vezi toată discuția)