avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Coruperea și întreținierea de relații sexuale cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Coruperea și întreținierea de relații sexuale cu un minor !

Bună ziua ! Am 19 ani , aproape 20 . Am o relație cu o fată de 3 ani , iar ea avand în acest moment aproape 16 . Am întreținut relații sexuale cu ea și în cele din urmă a rămas și însărcinată , noi am luat hotărârea de a păstra copilul împreună , fiindcă avem o relație frumoasă și ea nu a fost de acord cu facerea unu-i avort . În cele din urmă au aflat părinții ei că e însărcinată și au început discuțiile . Părinții ei au vrut să îi facă avort cu forța , a amenințat că îi v-a da cu pumnii în burtă plus că pe mine mă v-a băga în pușcarie , eu am rămas lângă ea și am susținuto dar lucrurile nu au rămas așa , au fost la Poliție și au dat declarație împotriva mea pentru corupere și întreținerea de relații sexuale cu un minor . Eu mi-am asumat și recunoscut ce s-a întâmplat . Undeva în declarații s-a specificat că am întreținut relații sexuale cu ea până la împlinirea vârste-i de 15 ani . Credeți-mă că nu am influențat sau obligat această fată , totul a fost cu acordul ei plus știrea părinților , mergeam la ei în casă , știau și de relațiile noastre sexuale că am întreținut de 1 an ! Ajutațimă cu o soluție vă rog frumos ! Mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
MarinMarin06, utilizator
Cel mai recent răspuns: MarinMarin06 , utilizator 16:31, 24 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Am înțeles , vă mulțumesc frumos ! O mică întrebare dacă au depus plângerea și ajungem la o înțelegere se mai poate retrage acea plângere depusă de ei ?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Ok vă mulțumesc , dar niciun fel de împacare nimic să înțeleg , în nicio modalitate ?

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Relatie cu un minor Adrian Rebeca Adrian Rebeca Bună ziua, ma numesc Adrian, am si eu cateva ,intrebări despre corupere de minori.Prietena mea are 16 ani iar eu 20, parintii ei nu o lasă sa vorbeasca cu ... (vezi toată discuția)
Relatie cu o minora bogdan_ill bogdan_ill am si eu o problema,am 20 de ani yar prietena mea 17.a ramas insarcinata si nu as fi de acord cu avortul...adica aveo o relatie de 2 ani de zile iar parintii ... (vezi toată discuția)