avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Acreditare metale pretioase pentru livrari ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Acreditare metale pretioase pentru livrari intracomunitare

Buna ziua,
In cazul vanzarii de produse din aur de investitie in baza principiului vanzarilor la distanta (dintr-un stat membru UE) este necesara acreditarea pentru operatiuni cu metale pretioase si in Romania sau doar in statul de provenienta al entitatii care comercializeaza produsele?

Alte discuții în legătură

Deschidere firma metale pretioase Ialex91 Ialex91 Buna ziua, am citit legea privind metalele pretioase, respectiv aur si argint, Am in plan sa deschid o firma care sa comercializeze produse din argint/aur. Am ... (vezi toată discuția)
Accize produse aur lumib78 lumib78 Buna ziua, O societate achizitioneaza din romania de la alta firma romaneasca niste pandantive din aur de 14 karate, personalizate cu denumirea firmei pe care ... (vezi toată discuția)
Vanzare lingouri catre persoane fizice claudiabv claudiabv Buna ziua , Societate autorizata pt vanzarea de metale si pietre pretioase in baza OUG 190/2000 privind regimul metalelor pretioase si pietrelor pretioase in ... (vezi toată discuția)