avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... abonament orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

abonament orange

Anul trecut am facut un abonament special pentru roaming la susnumita firma pentru 6 luni,care s a dovedit a fi de fapt pe 4 luni dupa care au inceput sa incarce factura,i am sunat si le am spus ca renunt la abonament in luna decambrie 2017 lucru care nu sa intamplat ei continuand sa trimita factura .Am sunat din nou iar raspunsul ma lasat masca "ati fost programat pentru renuntarea la contract pt data de 5 ianuarie iar de atunci trebuie sa treaca 30 de zile pana sa si faca efectul"

Alte discuții în legătură

Roaming ic ic Buna ziua, Sotul meu sta plecat cate o luna in olanda si 1 saptamana revine in romania.Pentru a putea comunica foloseste o cartela de la Vodafone ... (vezi toată discuția)
Abuz orange 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua As avea o intrebare. Am abonament orange de peste 6 ani de zile. Sincer nu prea am avut probleme pana acum. Am un abonament in care sunt incluse ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - factură mare telefonie mobilă daniel_archip daniel_archip Buna ziua.Ma numesc Archip Daniel si tocmai am intampinat o problemă cu cei de la rețeaua mobilă vodafone. Anul trecut in luna aprilie am reînnoit ... (vezi toată discuția)