avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract vodafone

Buna ziua, problema e in felul urmator, am un abonament la vodafone de 3 ani si ceva cu minute si internet in roaming. Nu am avut nici o problema pana acum cand au scos taxele de roaming, eu in abonamentul meu aveam 2000 de minute in roaming si 6 GB de internet lunar, fara nici o restrictie. Acum de cand s-a scos roamingul am primit mesaj ca am stat 30 de zile in roaming si ca voi fi taxat suplimentar daca mai folosesc numarul in roaming, si eu platesc 59 de euro la abonament dar mi-au restrictionat folosirea in roaming la 30 de zile. Daca ma poate ajuta cineva va rog cu un sfat ce ar trebui sa fac, vreau sa mai mentionez ca am sunat la ei si mi s-a spus ca in contract e clauza care spune ca vodafone isi rezerva dreptul sa modifice abonamentul...s.a.m.d... Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RaoulSkin , utilizator 11:46, 21 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Exact in aceeasi situatie sunt si eu si multi altii.abonament de aproape 3 ani.facut doar pentru facilitatile din roaming si acum dupa 30 de zile tot ce fac platesc.am sunat la ei vreo 3 zile si au spus ca asa a dat UE si nu e vina lor.eu mai am 10 luni de abonament si vreau sa il inchid si ei cer restul lunilor platite.adica 490 euro.pt ce sa le platesc.se poate face ceva?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafone modifica unilateral contracte in derulare ContSters362939 ContSters362939 Salutare! Dupa cum ati citit si in titlu, in ultimele saptamani Vodafone Romania a inceput o ampla campanie fara precedent in istoria acestei companii, ... (vezi toată discuția)
Roaming viorel9999 viorel9999 Detin trei abonamente la vodafon. Doua sunt in valoare de 39 respectiv 25 euro si sunt incheiate in urma cu 3 ani si reinoite acum un an. Am incheiat aceste ... (vezi toată discuția)
Vodafone detalii neclare a serviciilor de roaming culeaalex culeaalex Buna ziua, Am un abonament Vodafone care include multe beneficii si am activat o optiune de Roaming pe Zi cat timp am fost plecat in Budapesta. Dupa ... (vezi toată discuția)