avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Se acorda sporuri pentru fochisti? Care sunt acestea?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Se acorda sporuri pentru fochisti? Care sunt acestea?

Buna ziua,
Tatal meu este angajat in cadrul unei primarii pe postul de fochist. As vrea sa stiu daca poate beneficia de spor de periculozitate sau de oricare alt tip de spor, si daca da in baza carei legi? Daca va vine sa credeti cei de acolo nu stiu daca sa ii acorde acest spor sau nu, si daca da cat sa fie el.
Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt nou pe site ,scuze pt eventualele greseli. Marian 1986 Marian 1986 Buna sunt agent de paza la primarie pe timp de noapte ,primesc spor de noapte ,am fost trimis la curs de fochist, acuma pe timp de iarna fac si focul pe ... (vezi toată discuția)
Spor conditii periculoase si vatamatoare ana500 ana500 Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca pot calcula spor pt conditii periculoase in urmatoarele conditii : - Persoana lucreaza intr-o scoala ca si ... (vezi toată discuția)
Salarizare fochist, spor, .... oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Avem o problema de salarizare si dorim sa ne ajutati cu un sfat. Institutia publica nu are angajat centralist, nu are un asemenea post ... (vezi toată discuția)