avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaportul trebuie schimbat in functie de buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaportul trebuie schimbat in functie de buletin

Daca imi schimb buletinul din cauza schimbarii adresei de domiciliu in acelasi oras , trebuie sa schimb si pasaportul care are inca valabilitate?

Alte discuții în legătură

Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Schimbare buletin si pasaport diana24 diana24 Urmeaza sa-mi fac pasaport zilele acestea. Dupa care sa imi schimb buletinul. Daca imi schimb buletinul, va mai fi valabil pasaportul? (vezi toată discuția)
Carte identitate - resedinta in strainatate + schimbare domiciliu in romania ContSters250855 ContSters250855 Locuiesc in Londra de 2 ani si in curand imi va expira cartea de identitate. Cartea de identitate curenta a fost eliberata in Bucuresti pentru ca acolo locuiam ... (vezi toată discuția)