avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conducta apa intre case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conducta apa intre case

E permis sa existe conducta alimentare apa oraș amplasată intre case la 1 m de acestea?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:46, 3 Februarie 2018
Amplasarea conductei de apa s-a facut in baza unui proiect intocmit de o firma autorizata, proiect care trebuie sa detina toate avizele necesare si autorizatie de ctii. de la primarie.
Este important de stiut daca cele 2 case s-au construit dupa ce s-a montat conducata de apa si daca detine autorizatie de ctie.
Când am construit casa nu aveam vecini în jur .
Mi s a impus sa o deviez în afara construcției ceea ce ulterior a devenit terenul vecinilor. Urmă ca și ei s o devieze .Numai unul din a deviat o iar celălalt a construit peste ea și astfel a fost prinsă între case fara posibilitatea de intervenție la avarie. Cine trebuie sa execute devierea vecinul sau AQUA ?


Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Daca doriti sa comentati dati clik pe "raspunde" pentru a nu mai aparea si mesaje deja scrise.
Inteleg ca vecinul nu a costruit cu autorizatie de ctie. sau nu a respectat autorizatia de ctie. In acest caz, primaria poate sa-i impuna vecinului demolarea ctiei. si incadrarea in perimetrul din autorizatia de ctii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie Everestdaniela Everestdaniela buna .. In 2013 am construit o căsuță simpla din B C A . cu 2. camere si un hol totul pe 12 metri lungime și 4 lățime cu acordul părinților in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizatie pentru un container maritim metalic ? bogdy2525 bogdy2525 Buna ziua. Am cumparat un container metalic pe care il tin la mine in curte si este suspendat ( nu am facut fundatie ) . Am nevoie de autorizatie pentru el ? ... (vezi toată discuția)