avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am nevoie de autorizatie pentru un container maritim ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am nevoie de autorizatie pentru un container maritim metalic ?

Buna ziua. Am cumparat un container metalic pe care il tin la mine in curte si este suspendat ( nu am facut fundatie ) . Am nevoie de autorizatie pentru el ? Toti imi spun ca nu dar un vecin m-a reclamat si am primit ordin de demolare . Mentionez ca il am amplasat la 14.7 metri de hotarul vecinilor. Am fost la primarie iar sefa de la urbanism nu imi da un raspuns . Ma puteti ajuta ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:52, 2 Iunie 2016
Pentru a solicita autorizatie de la primarie trebuie sa detineti un proiect intocmit de catre o firma de proiectare ctii. autorizata.
Autorizarea se cere in scris, cu nr. de inregistrare/ data si se anexeaza proiectul.
Cei de la primarie au spus ca fiind anexa mobila nu imi trenuie proiect pentru ca nu va avea mereu acelasi loc , dar totodata nu stiu ce acte trebuie
De fiecare data cand veti dori sa mutati containerul va trebuie o noua autorizatie de la primarie. Daca nu respectivul container nu este prevazut cu roti/ senile, etc., nu vad de ce ar fi considerat anexa mobila.
Daca veti stabili un amplasament fix, printr-un proiect de ctii. (pe fundatie de beton si/ sau pe ctie. metalica), pentru emiterea autorizatiei de catre primarie nu aveti nevoie de alte documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de autorizație de construcție? Iulian201 Iulian201 Buna ziua,Doresc să mi deschid un magazin si vreau sa fac construcția din panouri termoizolante pe structura metalica.pentru inceput voi face o platformă ... (vezi toată discuția)
Anexa casa eubibi eubibi Buna seara,am si eu urmatoarea problema,as dori sa construiesc o anexa baie langa casa.Am cerut certificat de urbanism la primarie ,mi s-a emis .Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Amplasare container Lena123 Lena123 Buna ziua, Pentru a pune un container pt locuit pe un teren intravilan proprietate personala, intr-o comuna pe o suprafata de ciment nu cu fundatie ci turnat ... (vezi toată discuția)