avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... EBN
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

EBN

Buna seara sint Marian Dumitru administratorul firmei SC ADA TRANSCOM am primit o adresa de la ebn prin care solicita sa raspund cu adresa firmei pentru acordarea numarului ebn . Dupa o luna primesc facture de 667 euro pe care o anulez si o trimet inapoi ca nu sint deacort cu aceasta suma pentru ca nu a facut nimic pentru firma . Astazi primesc o notificare prin care solicita suma de 771 euro . Cum putem scapa de inselaciunea asta va rog

Alte discuții în legătură

Ce stiti despre european business number? dac94 dac94 Am primit pe adresa firmei o scrisoare de la o entitate juridica din Germania, care solicita datele firmei pentru a atribui un European Business Number (EBN). ... (vezi toată discuția)
European business number bap2006 bap2006 Buna ziua, ce stiti despre European Business Number? Am primit pe adresa firmei o scrisoare de la o entitate juridica din Germania, care solicita datele ... (vezi toată discuția)
Debit restant.... magyari magyari Am o speta interesanta, si sunt curios cine ce parere are, mai bine zis, ce solutii de rezolvare. Sunt 3 firme. Firma A a livrat bunuri firmei B, sens in ... (vezi toată discuția)