avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări ada transcom
                      Utilizator

ada transcom
                      Utilizator                    

dac94	                   

Am primit pe adresa firmei o scrisoare de la o entitate juridica din Germania, care solicita datele firmei pentru a atribui un European Business Number (EBN). ... (vezi toată discuția)
	                    dac94	                   

Am primit pe adresa firmei o scrisoare de la o entitate juridica din Germania, care solicita datele firmei pentru a atribui un European Business Number (EBN). ... (vezi toată discuția)

bap2006	                   

Buna ziua,
ce stiti despre European Business Number? Am primit pe adresa firmei o scrisoare de la o entitate juridica din Germania, care solicita datele ... (vezi toată discuția)
	                    bap2006	                   

Buna ziua,
ce stiti despre European Business Number? Am primit pe adresa firmei o scrisoare de la o entitate juridica din Germania, care solicita datele ... (vezi toată discuția)

magyari	                   

Am o speta interesanta, si sunt curios cine ce parere are, mai bine zis, ce solutii de rezolvare.
Sunt 3 firme. Firma A a livrat bunuri firmei B, sens in ... (vezi toată discuția)
	                    magyari	                   

Am o speta interesanta, si sunt curios cine ce parere are, mai bine zis, ce solutii de rezolvare.
Sunt 3 firme. Firma A a livrat bunuri firmei B, sens in ... (vezi toată discuția)