avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Magazin online - TVA pe transport curier
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Magazin online - TVA pe transport curier

Buna ziua! Detinem un magazin online si curand vom deveni platitori de TVA. Daca un produs costa 85 lei + 15 lei transport vom plati TVA pe suma totala de 100 de lei sau doar pe pretul produsului de 85 lei?

Alte discuții în legătură

Trecere la platitor tva emilpiros emilpiros buna ziua. daca ma poate ajuta cineva... am o intreprindere individuala, neplatitor TVA comert. Problema e ca , desi am produse foarte cerute, la distribuirea ... (vezi toată discuția)
Relatii magazin online - firma curierat gatanmarius gatanmarius Buna seara! In prezent dezvolt un magazin online si caut colaboratori pentru livrare. Am primit azi o oferta buna dar sunt un pic in ceata cu procedura de ... (vezi toată discuția)
Scadere tva - nicio scadere la pretul final Andrei_78 Andrei_78 Buna seara, Am o nelamurire cu o anumita situatie si as vrea sa va cer pararea(sper cat mai documentata). Pe persoana fizica, am comandat online de la ... (vezi toată discuția)