avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea sporului de calculator.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea sporului de calculator.

Vreau sa stiu si eu un baza carei legi se acorda sporul de calculator , lucrând ca asistent medical radiologie.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 8 Februarie 2018
Art.23 din Legea 153/2017 - Sporul pentru condiții de muncă

Locurile de muncă și categoriile de personal, precum și mărimea concretă a sporului pentru condiții de muncă prevăzut în anexele nr. I-VIII și condițiile de acordare a acestuia se stabilesc, în cel mult 60 de zile de la publicarea prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I, prin regulament-cadru elaborat de către fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetară, respectiv învățământ, sănătate și asistență socială, cultură, diplomație, justiție, administrație, de către instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională, precum și de către autoritățile publice centrale autonome, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea fiecăruia dintre ministerele coordonatoare, a fiecăreia dintre instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională sau a fiecăreia dintre autoritățile publice centrale autonome, cu avizul Ministerului Muncii și Justiției Sociale și al Ministerului Finanțelor Publice și cu consultarea federațiilor sindicale reprezentative domeniului de activitate.


Pentru sectorul "sanatate", mai avem :
- Anexa nr.II la Legea- cadru nr. 153/2017
[ link extern ]

- Ordinul ministrului sănătăţii nr. 547/2010 prin care a fost aprobat Regulamentul privind acordarea sporurilor la salariile de bază
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri medicale ancasavu2000@yahoo.com ancasavu2000@yahoo.com Dacă în cadrul aceleiasi specialitati se pot primi sporuri pentru conditii grele de munca diferite? De exemplu daca asistentele ATI pot primi sporuri ... (vezi toată discuția)
Spor upu smurd asistenti Tete Tete Buna ziua,as dori sa stiu daca exista un spor egal pentru angajatii din cadrul upu sau angajatorul poate decide ca unii sa primeasca mai mult si altii mai ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii bulgarasul bulgarasul de cand se poate da in administratia publica sporul pentru conditii de munca (vezi toată discuția)