avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere dosar facultate buget
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere dosar facultate buget

Am intrat la buget la facultate și am fost doar prima luna în care am semnat și contractul de studii, iar pana acum nu am mai fost deloc deoarece a trebuit sa îmi iau un loc de munca. Acum vreau sa renunț la facultate și vreau sa știu, dacă mă retrag, trebuie sa plătesc vreo taxa pentru primul semestru ca sa îmi pot retrage dosarul?

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat retinuta la facultate Stef12345 Stef12345 Buna seara, Anul trecut am decis sa urmez o facultate. Am dat la ECTS FR 2017-2018 pt ca eram si cu munca. Am platit prima transa de bani 1350 lei si timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Problema renuntare buget facultate Alberto213 Alberto213 Buna ziua! Sunt anul I la Politehnica București si vreau sa renunt. Anul trecut am dat la academia militara si am picat, anul acesta vreau sa dau iar. Am ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt student la o facultate de stat din oradea la ... Tracy20000 Tracy20000 Buna seara! Sunt student la o facultate de stat din Oradea cu frecventa, unde am intrat la buget in primul an de facultate. In primul semestru mi-am dat toate ... (vezi toată discuția)