avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plată impozit pe apartament bun comun
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plată impozit pe apartament bun comun

Apartamentul-proprietate este inscris pe numele ambilor soti, cum se plateste impozitul anual corect? separat sau la comun? pentru ca de ani de zile noi platim la comun, pe o singura chitanta. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
liliana chiriac, utilizator

Alte discuții în legătură

Proprietate... coproprietar missytica44 missytica44 Daca am cumparat o masina in timpul casatoriei, masina a fost inscrisa pe numele sotului; in urma divortului, masina ramanand pe numele lui,(dupa 9 ani)... ... (vezi toată discuția)
Plata impozit persoana decedata mlaura81 mlaura81 Buna ziua As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns Mama mea este decedata din anul 2004 dar totusi cei de la taxe si impozite ma obliga sa platesc ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj camelia190609 camelia190609 BUNA ZIUA! AM SI EU CATEVA INTREBARI. IN CAZUL UNUI DIVORT,IN CARE COPIII SUNT MAJORI,CUM SE EFECTUEAZA PARTAJUL? MENTIONEZ CA SOTII SUNT TRECUTI AMBII IN ... (vezi toată discuția)