ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. 
	    	Consultant credite si finantari

ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. 
	    	Consultant credite si finantari	    

Georgiana Radu 
	    	Utilizator

Georgiana Radu 
	    	Utilizator	    

MonicaEremia 
	    	Utilizator

MonicaEremia 
	    	Utilizator	    

MonicaEremia 
	    	Utilizator

MonicaEremia 
	    	Utilizator	    

Iuliana N 
	    	Utilizator

Iuliana N 
	    	Utilizator	    

Buna seara,
Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene?
Multumesc!
 auravpopescu	                   

Bună ziua! As dori și eu pașii pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru o gradinita . Adresa de mail auravcucu@gmail.com
Mulțumesc! (vezi toată discuția)
	                    auravpopescu	                   

Bună ziua! As dori și eu pașii pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru o gradinita . Adresa de mail auravcucu@gmail.com
Mulțumesc! (vezi toată discuția)

costeauk	                   

Buna ziua! ma puteti ajuta cu detalii privind accesarea de fonduri europene  pentru gradinita privata sau cresa in mediul rural.fondurile sunt nerambursabile? ... (vezi toată discuția)
	                    costeauk	                   

Buna ziua! ma puteti ajuta cu detalii privind accesarea de fonduri europene  pentru gradinita privata sau cresa in mediul rural.fondurile sunt nerambursabile? ... (vezi toată discuția)

Cristiana13	                   

Bună ziua !As dori sa deschid o cofetărie cu laborator propriu si nu stiu exact care sunt pasii de urmat!Va rog daca ma puteți ajuta cu cateva informații ... (vezi toată discuția)
	                    Cristiana13	                   

Bună ziua !As dori sa deschid o cofetărie cu laborator propriu si nu stiu exact care sunt pasii de urmat!Va rog daca ma puteți ajuta cu cateva informații ... (vezi toată discuția)