avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere firma pentru atelier de detailing auto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere firma pentru atelier de detailing auto

Va salut! Doresc sa deschid un atelier de detailing auto si nu stiu exact ce fel de firma sa infiintez. Stiu ca pentru PFA imi trebuie calificare (pe care nu o am) si intrebarea mea este urmatoarea: Ce tip de firma (sau daca se poate infiinta PFA si fara calificare) trebuie sa infiintez si in ce categorie se incadreaza acest tip de atelier?

Alte discuții în legătură

Firma detailing auto Ionut Marinescu Ionut Marinescu Buna ziua , vreau sa deschid o firma de detailing auto ( polish , curățare interior s.a.m.d.) in care sa activeze 2 persoane (eu si tatăl meu ) ce s-ar ... (vezi toată discuția)
Atelier de detailing auto are nevoie de autorizatie rar? mariustz mariustz Buna ziua, Un atelier de detailing auto, care in principiu se rezuma la curatarea interiorului auto (aspirare, curatare bord/plastice), are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa înființez o societatea prin care sa pot ... HarryGarage HarryGarage Buna ziua. Doresc sa înființez o societatea prin care sa pot realiza următoarele: Detailing și customizare auto Vânzare piese și accesorii auto ... (vezi toată discuția)