avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire indemnizatie

Sotia s a intors la munca din ccc pe data de 8 ianuarie, pe 9 februarie a depus si actele de revenire(au venit foarte greu de la angajator) pe 12 februarie a primit si banii pentru crestere copil. Mai trebuie sa dea banii inapoi sau nu ?
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
Neagu12, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil dupa alt ccc si somaj barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in concediu de crestere copil pina in luna februarie 2012(am nascut in feb.2010). angajatorul pt care lucram ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu pentru cresterea copilului 2 ani perjualina perjualina buna ziua ma numesc alina sunt insarcinata in 7 luni as ruga daca mar putea ajuta cineva sau sfatui am lucrat la o firma x am fost angajaat din 9 septembri ... (vezi toată discuția)
Întoarcere din concediu creștere copil Mihai Dima Mihai Dima Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Daca soția a lucrat 11 luni la angajatorul X ,acesta din urmă este obligat să o primească după ... (vezi toată discuția)