avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit

Buna ziua. Sunt despartita de fostul meu sot de 3 ani iar dansul nu si-a schimbat buletinul de 3 ani de cand ne-am despartit. A primit amenzi in valoare de 500 de lei. Nu le-a platit si mi-au intrat in impozit pe casa. Ce este de facut in situatia aceasta ?

Alte discuții în legătură

Am dreptul la ceva după o relație de concubinaj? am cumpărat împreună o casă pe care acum fostul partener vrea s-o vândă adelaide1 adelaide1 Buna ziua! Am trăit cu cineva in concubinaj 5 ani si am primit si inelul de logodnă, iar din aceasta relatie de concubinaj a rezultat si o fetita...inainte ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune, 30 ani a locuit intr-o casa cu proprietar lipsa BIN BIN Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Doamna BM, locuieste intr-o casa din Galati, pentru care a primit Ordin de Repartizare de la Consiliul popular in ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos doresc raspuns urgent!!! Eu68 Eu68 Am trait intr o relatie de concubinaj in casa mea prorietate personala cu un tip timp de 10 ani ,inca de la inceput cand s a mutat la mine i am facut mutatie ... (vezi toată discuția)