avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

carte identitate

am cumparat in rate pe 25 de ani o locuinta ANL . m am dus sa schimb buletinul sa coincida adresa din buletin cu adresa de domiciliu si de la evidenta populatiei mi au spus ca am nevoie de acordul Primariei ca sa pot face buletin acolo. e corect asa? pentru ca mie mi se pare ca sfideaza logica...cat am stat in chirie la anl nu aveam nevoie de acordul lor...acum cand platesc rate imi cer acordul primariei

Alte discuții în legătură

Sunt roman dar sunt casatorit si locuiesc in olanda, detin un apartament in romania,pe vechea adresa marduc marduc Buna ziua ! Sunt cetatean Roman si locuiesc in Olanda,sunt recent casatorit cu un cetatean Olandez ! Detin un apartament proprietate personala,in ... (vezi toată discuția)
Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat ... uncetatean uncetatean Un chirias își poate face buletin la adresa unde a inchiriat fără acordul proprietarului?(nu e vorba de viza de flotant) .Având în vedere ca buletinul se ... (vezi toată discuția)
Adeverință pentru eliberarea cărții de identitate carmen54 carmen54 Bună ziua mă numesc Istrate Carmen.Am o locuință pe raza com.Mălușteni,jud. Vaslui și o locuință în orașul Bârlad.Adresa de pe ... (vezi toată discuția)