avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... asociat srl decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

asociat srl decedat

Bună ziua, tatăl meu a fost asociat 90% într-o firmă inactiva din 2014 și care are datorii de câteva zeci de mii datorită nedepunerii bilanțurilor.El a decedat anul trecut și noi am acceptat moștenirea.Celalalt asociat e în viața,actul constitutiv prevede că activitatea poate continua cu celălalt asociat în caz de moarte a unuia din ei dar nu prevede continuarea cu moștenitorii.Ce trebuie să facem noi având în vedere că celelalte asociat ne ignora,nu are disponibilitatea sa vedem ce putem face să o închidem sau orice altceva....Ce ne sfătuiți?

Alte discuții în legătură

Inchidere cont bancar apicultorul apicultorul titularul contului bancar este decedat,daca nu are imputernicit cine poate inchide acel cont.va multumesc anticipat pt ajutor. (vezi toată discuția)
Mostenire cu datorii NicJo NicJo Buna ziua, Parintii mei sunt divortati de peste 30 de ani. Nu am avut absolut nici o legatura cu tatal meu. Nu i-a pasat, nu a platit pensie alimentara, ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare celeonora celeonora Buna seara, Problema expusa mai jos , va poate afecta profesional si poate dauna intelectului. Acestea fiind zise, voi incerca sa expun cat mai succint ... (vezi toată discuția)