Dupa pensionarea mea, Sindicatul firmei la care am lucrat a intentat proces in numele a cca. 300 de fosti muncitori, pentru a se obtine incadrarea retroactiva in grupa a II-a de munca. In acest scop s-a apelat la serviciile unei Case de Avocatura. Procesul este pe cale de a se finaliza si se pare ca Sindicatul va avea castig de cauza (se va acorda grupa a II-a de munca). Intrebarea mea este urmatoarea:
eu nu ma numar printre cei 300 de muncitori, care au intentat procesul, intrucat am aflat despre aceasta actiune a Sindicatului mult prea tarziu si n-am mai reusit sa ma inscriu pe lista celor 300. Pentru a putea beneficia si eu de eventuala hotarare definitiva si irevocala de acordare a grupei a II-a de munca, cum va trebui sa procedez? Sa intentez si eu un nou proces pe aceeasi tema, sau firma este obligata - ca in baza sentintei finale a procesului - sa-mi reconsidere si mie perioada de munca in categoria grupei a II-a.
Grupa de munca
robertsega32
am avut proces cu un fost angajat care a solicitat acordarea grupei de munca. procesul a fost cvastigat de angajat. acum au solicitat si alti fost muncitori, ... (vezi toată discuția)