avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie Inspectie Judiciara.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie Inspectie Judiciara.

Daca Inspectia Judiciara inchide un dosar fara cercetarea disciplinara pentru prevederea din Legea 24/2012,,de completare a Legii 303/2010,, articolul I alin.3 (t) si alin.4(1) si(2),, cercetare solicitata in baza documentelor de la MMJS, documente care confirma exact ceea ce mentioneaza articolele de mai sus, precum si un document medical al carui prevederi au fost incalcate de catre judecatorii reclamati, ce se mai poate face pentru intrare in legalitate si acordarea drepturilor anulate abuziv de catre judecatori ? Cine mai poate face ordine pentru adevar?. Mentionez: Sunt inscrisuri si documente doveditoare!

Alte discuții în legătură

Legile justitiei UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL Daca Inspectiei Judiciare sectia pentru judecatori i-au fost trimise documente oficiale ca dovezi, dar refuza categoric sa cerceteze doi magistrati pentru ... (vezi toată discuția)
Acest articol exista sau nu in lege si de ce nu-l gasesc? eusaisapte eusaisapte am gasit acest articol din OUG 59/2009 cum ca in legea 317/2004 se introduce art. 45^1 cu urmatorul continut: (2) Orice semnalare privind activitatea ... (vezi toată discuția)
Daune morale _Alin_ _Alin_ Daca o persoana care s-a plans la CSM pentru o abatere disciplinara a unui magistrat (judecator sau procuror), iar CSM trimitand inspectia judiciara, daca ... (vezi toată discuția)