avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal pe rol

Buna. Astazi am mers intr-o Instituție bancară pentru a aplica pentru un credit. Domna de acolo mi-a spus ca pe CNP-ul meu se afla un dosar penal pe rol in Satu Mare. Tin sa mentionez ca eu nu locuiesc in acel judet si nici nu am fost vreodata acolo. De asemenea am cautat pe forumurile de dosare penale si nu am gasit nimic pe numele meu. De asemenea de la data deschiderii respectivului dosar (01.02.2016) - conform doamna de la banca, mi-am scos 2 caziere judiciare de unde rezulta ca nu sunt înscris in cazier judiciar. Puteti sa ma ajutați cu un sfat pentru a rezolva aceasta problema?
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
calinflorea97, utilizator
Cel mai recent răspuns: calinflorea97 , utilizator 08:51, 21 Februarie 2018
Intrati pe portalul instantelor de judecata, alegeti judecatoria Satu Mare, apoi Tribunal si/sau Curte de Apel, introduceti numele dvs, sau numarul de dosar si verificati daca exista inregistrat vreun dosar cu numele dvs. Poate fi o similitudine de nume si doar CNP-ul il diferentiaza. Nu trebuie sa locuiti in localitatea unde este posibil sa existe dosar pe numele dvs.
Din cate am inteles ulterior, el se afla la politie deschis cum am spus in 01.02.2016. Nu a ajuns in stadiul de a fii inaintat tribunalului/curtii de apel, de aceea nu se regaseste nici in cazierul judiciar.

Cum as putea afla despre ce e vorba? Au trecut 2 ani iar eu nu am fost informat de catre politie sau macar citat, nici macar 1 singura data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu o hotarire judecatoreasca? juheress juheress buna seara. exista vreo posibiltate de a afla informatii despre o hotarire judecatoreasca on-line? ar fi acest site: http://portal.just.ro/Index.aspx, dar nu ... (vezi toată discuția)
Refuzul recoltarii probelor biologice dragoscag dragoscag buna in noaptea de 1 octombrie 2011 am fost oprit de catre un filtru al politiei rutiere din brasov.am suflat in aparatul echilotest si acesta a indicat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)