avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sa aflu o hotarire judecatoreasca?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sa aflu o hotarire judecatoreasca?

buna seara. exista vreo posibiltate de a afla informatii despre o hotarire judecatoreasca on-line? ar fi acest site: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Elena Anghelescu , Avocat 19:54, 11 Februarie 2010
Pe portalul instantelor de judecata se poate vedea solutia pronuntata de instanta, nu si cuprinsul hotararii.
Exista posibilitatea de cautare si dupa numele uneia dintre parti. Ar trebui sa gasiti.
ma scuzati dar nu reusesc de nici o culoare. puteti fi mai explicita, va rog din inima! multumesc
Deci intrati pe acest site [ link extern ] / .
Alegeti instanta care va intereseaza (judecatorie, tribunal, curte de apel). Cand ati intrat in sectiunea instantei respective apasati in dreapta pe "dosare". Acolo la sectiunea "parte" introduceti numele persoanei ce a fost parte in procesul care va intereseaza. Cautare si asa veti gasi dosarul. Daca site-ul e suprasolicitat, e posibil sa dea eroare la cautare dupa numele partii (se mai intampla). Daca-mi dati numele si instanta prin mesaj privat, pot incerca sa va ajut eu.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
Elena Anghelescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portalul instantelor ionelushh ionelushh sint interesat sa gasesc niste hotariri de la o anumita judecatorie despre o anumita persoana. am intrat pe portalul JUS.RO,,dar nu stiu cum sa folosesc ... (vezi toată discuția)
Partaj Mihaill Mihaill Exista posibilitatea de a afla de pe un site anume daca procesul de partaj a avut loc ? (vezi toată discuția)
Buna ziua - dosar de negasit pe portalul instantelor de judecata nico7777 nico7777 Va rog sa-mi spuneti, daca este posibil ca un dosar sa nu apara pe site-ul just.ro desi astazi a avut loc prima sedinta pentru judecarea cauzei ( asta afirma o ... (vezi toată discuția)