cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

MarinicaDnc 
	    	Utilizator

MarinicaDnc 
	    	Utilizator	    

Despre ce HCL Tm este vorba, ce prevede in privinta animalelor de casa crescute in apartamente?
Daca era vorba despre un cal sau urs atunci s-ar fi justificat o astfel de HCL dar in cazul pisicilor, cainilor sau altor pet-uri "mici" nu se justifica.
Cum aveti acordul proprietarului nu exista motive pentru care sa va fie interzis de presedintele asociatiei sau administratorul blocului. Sunt niste tampiti. Inclusiv cei care au votat hcl.
La nivel national nu ecista legislatie care sa interzica animalele de companie in condominii.
In HCL nu se face trimitere la legislatia nationala dpdv al cresterii animalelor in blocuri?
 Laura.t 
	    	Utilizator

Laura.t 
	    	Utilizator	    

Ionescu15	                   

Ce lege stipuleaza regimul animalelor de companie la bloc? (vezi toată discuția)
	                    Ionescu15	                   

Ce lege stipuleaza regimul animalelor de companie la bloc? (vezi toată discuția)

aspo28bis	                   

Va rog sa ne prezentati parerea dvs.in urmatoarea situatie:Cum raspundem solicitarii unui proprietar de a taxa suplimentar in cotele de intretinere pe ... (vezi toată discuția)
	                    aspo28bis	                   

Va rog sa ne prezentati parerea dvs.in urmatoarea situatie:Cum raspundem solicitarii unui proprietar de a taxa suplimentar in cotele de intretinere pe ... (vezi toată discuția)

Danutzaissa	                   

Buna ziua.Am si eu o problema cu asociatia de locatari unde apartin.In urma cu ceva timp s-a stabilit la o adunare generala a locatarilor,in lipsa celor ... (vezi toată discuția)
	                    Danutzaissa	                   

Buna ziua.Am si eu o problema cu asociatia de locatari unde apartin.In urma cu ceva timp s-a stabilit la o adunare generala a locatarilor,in lipsa celor ... (vezi toată discuția)