avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raspunderea asociatului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raspunderea asociatului

In ce cazuri este antrenata raspunderea asociatului intr-un SRL, cu capital social de 200 ron cu partea sa din acest capital in cazul unor procese care nu au legatura cu activitatea firmei ci cu viata privata a asociatului. In ce cazuri este afectat patrimoniul firmei la care este asociat in cazul unor astfel de hotariri definitive? Poate fi luata o hotarire
de stingere a obligatiilor acestuia in detrimentul patrimoniului firmei la care este asociat? Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Raspundere patrimoniala in limita capitalului social subscris clientX clientX Buna ziua! Am o nelamurire privitoare la textul legii enuntat anterior. In cazul in care un SRL cu capital soc de 200RON si un patrimoniu mult mai mare, dar ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii mari in prag de faliment ContSters219258 ContSters219258 am si eu o nelamurire:sunt asociata intr-o firma SRL care mai are inca 2 asociati,unul dintre ei fiind si administratorul firmei.anul acesta am descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Raspunderea juridica in srl - caz de faliment, insolventa Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Capitalul social de infiintare a unui SRL este de 200 lei. Din ceea ce cunosc eu, raspunderea juridica este limitata la aceasta suma. Exista o ... (vezi toată discuția)