Buna ziua,
As dori sa ma lamuriti intr-o problema daca se poate. Am un magazin mixt, pentru care am incheiat un contract cu o firma de salubritate pentru colectarea deseurilor. In zona noastra a venit o firma de salubritate care colecteaza gunoiul din toata localitatea. Acestia au venit la noi sa incheiem cu ei contract de salubritate. Le-am explicat ca am contract cu alta firma, iar ei mi-au raspuns ca nu-i intereseaza, pot sa-mi pastrez contractul, dar ei au exclusivitate si trebuie sa fac si cu ei contract, altfel imi creaza debit in primarie si va trebui sa platesc o suma mai mare. le-am explicat ca eu am doar materiale reciclabile, gunoi menajer am foarte putin, cateva kg/luna, doar ce rezulta din maturat, restul sunt impartite pe categorii si sunt ridicate de firma cu care am contract. Cum trebuie sa procedez? Nu mi se pare corect sa te oblige sa inchei un contract cu cine vor ei si sa nu poti avea dreptul la o opinie.
Ridicare deseuri
Balkrisz
Buna ziua. Recent s-a schimbat contractul cu firma care ridica deseurile in satul nostru. De acum incolo va ridica numai deseurile reciclabile partial (ex fara ... (vezi toată discuția)