avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inscriere auto a sotului neamt in RO ; EU FIIND ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inscriere auto a sotului neamt in RO ; EU FIIND PERSOANA CU HANDICAP GRAD " -ACCENTUAT

Buna ziua! As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc inscrierea masinii sotului meu in RO, deoarece eu sunt persoana cu dizabilitati gradul 2 -accentuat si stiu ca sunt scutita de toate taxele Mentionez ca sotul meu este cetatean german si ne mutam in RO: EL ARE ACELEASI DREPTURI CA SI MINE FIIND INSOTITORUL MEU:
sI MAI VREAU SA STIU DACA IL POT TRECE PE ASIGURAREA MEA DE SANATATE CUM A FACUT EL PT MINE IN gERMANIA SAU TREBUIE SA PLATESC ANUAL ASIGURARE DE SANATATE PT EL ; el fiind diabetic si are 5 stent-uri la inima
va multumesc cu respect Claudia chiper

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate pt sotul meu cetatean german stabilit in romania! claudia schoenberger claudia schoenberger Buna ziua! Va rog frumos sa ma indrumati cum sa fac asigurare de sanatate pt sotul meu pensionar , cetatean german stabilit in Romania cu anmeldug facut la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare only_me only_me Am cumparat o masina din Franta, inmatriculata 2005. Sotul meu este cu handicap de gradul II grav. Mentionez ca nu este handicap locomotor. Am vreo reducere ... (vezi toată discuția)