Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

lege responsabil securitate cibernetica

Buna ziua,
am auzit ca ar fi intrat in vigoare o lege care obliga toate institutiile sa angajeze un responsabil cu securitatea cibernetica, cu aplicabilitate din vara (iulie sau august). Mi-ar putea spune cineva despre ce lege este vorba?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogdananghel2011 , utilizator 16:58, 23 Februarie 2018
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_426...
Proiectul de lege il gasiti aici: [ link extern ]
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termoscanner masurare febra umana - virus covid 19 oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În cursul acestei zile instituția noastră a primit o ofetă: oferta termoscanner masurare febra umana, virus COVID 19. În presă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi puteți da câteva informații despre l343/2023 ... MarianaMsk MarianaMsk Buna ziua, imi puteați da câteva informații despre L343/2023 Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul ... (vezi toată discuția)
A intrat in vigoare vreo ordonanta care prevede obligarea vanzatorilor de fier vechi de a-si face card bancar? gigelas gigelas Buna ziua, Stie cineva,cu certitudine,daca a intrat in vigoare vreo ordonanta care prevede obligarea vanzatorilor de fier vechi,de a-si face card bancar ... (vezi toată discuția)