avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

In urma unui proces civil in care am avut calitatea de martor mi s-a facut plangere penala de catre parintele care nu a fost parte in procesul civil de marturie mincinoasa, am fost cercetat si mi sa clasat dosarul cu hotarare definitiva si irevocabila, acum mi-a facut plangere penala si fiul acestuia care a fost parte in acel dosar civil tot de marturie mincinoasa.
Intrebarea mea este pot fi cercetat de doua ori in acelasi dosar civil pentru aceeasi fapta.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: florin 71 , utilizator 20:12, 23 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa ciurli_si_burli ciurli_si_burli In cazul in care procurorul de sedinta considera ca un martor a depus marturie mincinoasa intr-o cauza penala si spune verbal articolul de lege si ca martorul ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendare executare silita? cazandetuica cazandetuica Avand in vedere ca am o plangere penala pentru martorii micncinosi folositi de un presupus creditor ale caror marturii au dus la emiterea unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Help! sentinta jud. definitiva si irevocabila uzucapiune.reclamatie politie martori mincinosi!! ContSters182367 ContSters182367 Buna ziua. Ma numesc Vasile Dinu si sunt din jud Iasi.As dori sa ma ajutati va rog in urmatoaea problema: Am castigat in instanta un teren prin uzul capiunii ... (vezi toată discuția)