avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitanta fiscala emisa de persoana fizica pt ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitanta fiscala emisa de persoana fizica pt recuperare consum locuinta inchiriata

Buna ziua,
Am o locuinta pe care o inchiriez la o firma. Ca sa imi recuperez banii pe utilitati trebuie sa emit chitanta fiscala, ca si ei sa se poata descarca.
De ex apa rece pe care o folosesc. Avem contuar pe casa, casa fiind cu mai multi proprietari dar fara asociatie de locatari, si unul afara. Intre noi ne impartim functie de contuar cat consumam. Eu pot recupara banii pe apa rece doar daca emit chitanta fiscala legal. Eu platesc la stat toate darile din impozit pe persoana fizica.
Deci:
Eu pot emite chitanta fiscala?
Daca da, in ce conditii?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:33, 28 Februarie 2018
Pentru banii pe care ii incasati de la o persoana juridica veti semna o dispozitie de plata emisa de aceasta care este documentul justificativ in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda incasari sume nejustificate in locuinte de serviciu rakkke rakkke Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns sau sa ma indrumati catre o institutie specializata in ceea ce priveste incasarea unor sume de la locatari ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de locatari miu_mirel2000 miu_mirel2000 Buna ziua ! Sunt un tanar cetatean al acestei tari frumoase .... Sa trec direct la subiect .... locuiesc in Giurgiu si consider ca asociatia de locatari ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari/proprietari facturi bur3bista bur3bista Buna seara, Am o nedumerire si am gasit multe raspunsuri contradictorii asa ca scriu aici. Va rog puteti sa imi spuneti daca o Asociatie de ... (vezi toată discuția)