avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Obtinere permis auto
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Obtinere permis auto

Buna ziua,
Vin La dumeavoastra cu o intrebare mai delicata legata de obtinerea permisului de conducere:
Am fost diagnosticat cu HIV. Am inceput un tratament la mai putin de 30 de zile de la infectie) Sistemul imunitar isi revine in parametri normali. DE MENTIONAT CA AM HIV NU SIDA. In afara de diagnostic nu am alte probleme de sanatate. Avand in vedere ca HIV reprezinta o boala cronica exista posibilitatea de a obtine o adeverinta de la medicul de familie pentru obtinerea permisului cu pastrarea confidentialitatii? Sa nu mi apara pe foaia pe care o sa o tot dau (politie, clinica,scoala de soferi)
In legislatie, hiv nu apare ca fiind una dintre bolile care ti interzic sa conduci masina.

[ link extern ]

Insa hiv nu este chiar o boala obisnuita asa ca v-as ruga sa ma lamuriti daca se poate va rog !

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vin la dumeavoastra cu o intrebare mai delicata legata ... Zanact16 Zanact16 Buna ziua, Vin La dumeavoastra cu o intrebare mai delicata legata de obtinerea permisului de conducere: Am fost diagnosticat cu HIV din 2001 2002, inceput ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin la dumeavoastra cu o intrebare mai delicata legata ... Zanact16 Zanact16 Buna ziua, Vin La dumeavoastra cu o intrebare mai delicata legata de obtinerea permisului de conducere: Am fost diagnosticat cu HIV din 2001 2002, inceput ... (vezi toată discuția)
Dreptul la bursa medicala Oana E84 Oana E84 Buna seara as dori sa știu și eu dacă copilul meu cu autism are dreptul la bursa medicală pe acest diagnostic. Va multumesc (vezi toată discuția)