avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general STUDENT & PFA cu cod caen pentru alte transporturi ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

STUDENT & PFA cu cod caen pentru alte transporturi terestre

Este prima intrebare a mea in aceasta comunitate, asa ca tin sa transmit aprecieri catre toti userii si consultantii ce vor sa ajute in rezolvarea a tot mai multe si mai complicate chestiuni fiscale.

Am 21 de ani, student in Bucuresti, sofer Uber. Conform Uber pentru a mi desfasura activitatea (de.... sofer) trebuie sa apartin de un PFA/ SRL platitoare de tva intracomunitar.
Intentionez sa infiintez PFA, pentru a nu mai plati comisioane catre o alta firma ("intermediara intre mine, stat si uber"), intrebarea mea fiind daca voi fi scutit de taxe si daca voi beneficia de asistenta si contabilitate gratuita pe perioada studentiei.

multumesc pentru timpul acordat.

Alte discuții în legătură

Ce taxe și impozite trebuie să plătesc dacă doresc să fac uber și taxify? petre1981 petre1981 Bună dimineața! Dețin SRL( în mediul rural, în județul Ilfov) neplatitor de TVA dar am obținut de la ANAF și cod de tva intracomunitar. Intenționez ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Activitati pe srl-d paula8888 paula8888 pot sa folosesc aplicatia uber,ca sofer,cu un srl-d?mentionez ca nu am decat acest cod caen 4939.pot sa fiu inscrisa in roi?cam cat costa contabilitatea la ... (vezi toată discuția)