avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... punct de vedere juridic referitor la modul de aplicare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

punct de vedere juridic referitor la modul de aplicare a prevederilor art 527 si ale art 529

Buna ziua pentru a se stabili plata contributiei de intretinere intr-un camin de batrani, asa cum prevede art 527 vor fi avute ]n vedere celelalte obligati ale sale ce inseamna, celelalte obligatii , ale sale
Referitpr la art 529 si la modul de aplicare ,, cuantumul intretinerii datorat de debitor, potrivit legiii, nu poate dep[;i jum[tate din venitul lunar al celui obligat.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara lemih lemih Sotul meu are dintr-o casatorie anterioara un copil pentru care plateste pensie alimentara. In cazul in care sotul meu accepta un job in strainatate, cum va fi ... (vezi toată discuția)
Obtinere pensie alimentara nestiutorintoate nestiutorintoate buna seara, care sunt pasii pt a solicita pensie alimentara copil minor . nu am fost casatoriti niciodata, dar am convenit ca minorul sa ramana la mine. (vezi toată discuția)
Stabilire cuantum pensie alimentara ulises10 ulises10 stie cineva cum se va calcula cuantia pensiei alimentare daca parintele care trebuie sa o plateasca are venitul real mult mai mic (demonstrabil cu documente) ... (vezi toată discuția)