avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum imi pot schimba identitatea?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum imi pot schimba identitatea?

reeditat
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
HansRobert, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:33, 23 Octombrie 2009
Intereseaza si de ce doriti sa va schimbati identitatea: este o necesitate sau un moft?
Oricum, puteti sa va schimbati numele pe cale administrativa daca aveti motive temeinice.
Puteti sa va schimbati numele pe cale administrativa , mergand la Primarie la Starea Civila si depunand un dosar in acest sens.
[ link extern ]

[ link extern ]

SUCCES!
=D>
Puteti sa depuneti cerere pentru schimbarea numelui pe cale administrativa, dar in acest caz trebuie sa o motivati, iar pentru schimbarea adresei puteti sa va mutati pur si simplu.

Cu toate aceste nu va puteti schimba CNP-ul si data si locul nasterii in acte (care sunt tot identificatori). Pentru a obtine informatii mai concrete si asistenta, va sugerez sa consultati un avocat, care va va reprezenta in fata autoritatilor.
reeditat
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
HansRobert, utilizator
De ce sa apelati la ambasada? nu aveti cetatenie roamana? Observ ca purtati un astfel de nume, insa, chiar si posibil sa fie , va trebui sa aveti motive bine intemeiate pentru a cere acest lucru si oricum va trebui sa furnizati date certe cu privire la temerile pe care le aveti, pentru a vi se schimba datele de identificare.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2009
ContSters47264, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau sa schimb prenumele nimsyy nimsyy Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la schimbarea prenumelui; mai exact as vrea sa mai adaug un prenume la cel deja existent, intrucat nimeni(in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi schim numele de familie kkkeler kkkeler Salut La mine e putin diferit, majoritatea isi schimba numele de familie in cazul aparititei unui divort. Sunt cetatean roman dar sa o iau de la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de nume pe cale administrativa Ares-3 Ares-3 Sunt considerate ca intemeiate cererile de schimbare a numelui in urmatoarele cazuri: a) cand numele este format din expresii indecente, ridicole ori ... (vezi toată discuția)