avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Beneficii microîntreprindere in caz de investitii
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Beneficii microîntreprindere in caz de investitii

Buna seara,
Îmi puteți spune, va rog, care ar fi beneficiile din punct de vedere contabil și fiscal al unei microintrperinderi care in acest an se extinde cu o noua clădire pe un alt teren? Practic firma își deschide un nou punct de lucru, si ma intereseaza Daca beneficiaza de scutirea de plata a unor impozite sau de reducerea lor. Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
AndreeaGheorghita, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire mmilea48 mmilea48 Sunt beneficiarul L 189/2000 .Locuinta de domiciliu are unic proprietar sotia mea. Conform OUG 46/2016, beneficiem de scutirea de impozit pe cladire si terenul ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe si impozite ciorasteanustanel ciorasteanustanel Mama este cu handicap grav si tatal este decedat. Pentru casa si terenul pe care l-au avut impreuna va plati impozit? Mentionez ca nu s-a dezbatut mostenirea ... (vezi toată discuția)
Impozite persoane cu handicap mmarcelcozma mmarcelcozma Daca ma puteti ajuta cu un sfat . Mama mea a fost incadrata in grad de handicap 2 accentuat in februarie 2016 . Cand am dus la primarie actele pentru plata ... (vezi toată discuția)