Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

gavrila marius 
	    	Utilizator

gavrila marius 
	    	Utilizator	    

gavrila marius 
	    	Utilizator

gavrila marius 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

adrian71p	                   

Buna ziua
Am doi baieti de 6 si 11 ani si in urma divortului au fost incredintati mamei acum trei ani.La ce varsta poate decide un copil cu care parinte sa ... (vezi toată discuția)
	                    adrian71p	                   

Buna ziua
Am doi baieti de 6 si 11 ani si in urma divortului au fost incredintati mamei acum trei ani.La ce varsta poate decide un copil cu care parinte sa ... (vezi toată discuția)

Ionica 76	                   

Sunt tatal unei fetite de 12 ani, am divortat in decembrie 2015 la notar, am facut cu fosta o conventie din care rezulta custodie comuna putand sa mi vizitez ... (vezi toată discuția)
	                    Ionica 76	                   

Sunt tatal unei fetite de 12 ani, am divortat in decembrie 2015 la notar, am facut cu fosta o conventie din care rezulta custodie comuna putand sa mi vizitez ... (vezi toată discuția)

vldstf	                   

O doamna X a trait in concubinaj cu domnul Y si, in urma acestei relatii, au impreuna un copil de aproximativ 3 ani. In prezent, fiind despartiti, se judeca ... (vezi toată discuția)
	                    vldstf	                   

O doamna X a trait in concubinaj cu domnul Y si, in urma acestei relatii, au impreuna un copil de aproximativ 3 ani. In prezent, fiind despartiti, se judeca ... (vezi toată discuția)