avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina din franta, contract de cumparare vanzare din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina din franta, contract de cumparare vanzare din germania

Buna ziua, am cumparat o masina de la o firma din germania iar actele masini sunt in limba franceza. Am fost sa scot numere rosi iar domnul de la politie mia zis ca imi trebuie contract de cumpare vanzare intre firma franceza si firma germana. Am primit numere rosi dar mia zis ca nu pot inmatricula masina fara acest contract. Nu inteleg de ce am nevoie de acel contract daca masina nu este furata, are toate actele masini in regula si am contract de vanzare cumparare intre mine si firma germana de unde am cumparat masina.

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina furata din germania, cum recuperez paguba? Andi1213 Andi1213 Buna ziua, Sotul meu a plecat pe data de 14.07.2021 in Germania sa cumpere o masina, pe care a plătit cash 20.000 euro, unei persoane fizice. Pe 15.07.2021 ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa mai procedez!!! turculetcatalin turculetcatalin Am cumparat un autoturism import Germania de la o persoana din Iasi, am facut contract de vanzare cumparare si am primit si fiscal de la aceasta, surpriza a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)