avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Inmatriculare auto - definiva
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Inmatriculare auto - definiva

Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele care ni se cuveneau. Cand am mers cu masina la RAR am observat ca nu am brieful mare al masinii (cartea de identitate din germania) doar brieful mic. Mi-au facut RAR-ul si am primit cartea de identitate, dar mi-au zis ca o sa am probleme la politie. In urma consultarilor mi s-a sugerat sa dau o declaratie pe proprie raspundere ca s-a pierdut brieful. Am fost la politie mi-au luat dosarul si se vor face verificari pentru masina. Nu ar fi trebuit ca proprietarul sa dea declaratie daca nu mi-a dat brieful mare? La notar mi-a zis ca trebuie sa dea declaratia cine inmatriculeaza masina. Nu ar fi trebuit ca proprietarul cand a scos numere rosii sa detina ambele briefuri(mare/mic)? Mie teama ca masina sa nu fi fost furata sau casata in Germania, ceeace ar face imposibila inmatricularea definitiva si poate ma trezesc si cu ceva plangere pentru declaratia pe propria raspundere. Astept ceva sfaturi..Multumesc,

Alte discuții în legătură

Pierdut acte auto stylya stylya Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)