avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Csatoriti in Suedia Roman cu cetateana din RMoldova
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Csatoriti in Suedia Roman cu cetateana din RMoldova

Buna ziua , intrebarea mea ar fi : sunt Roman cu dubla cetatenie Romana/Suedeza , sunt casatorit cu cetateana din R.Moldova, casatoria a fost facuta in Suedia , pot depune actele in Romania pentru dreptul de sedere ?Cat timp poate dura? In ceea ce priveste veniturile, eu lucrez in Suedia , ce dovada ar trebui sa aduc autoritatilor Romane in cazul asta ? Mentionez ca sotia are depuse si actele de redobandire a cetateniei Romane acum 2 luni , suntem presati de timp si de aceea nu am depus de rezidenta in Suedia pentru ca dureaza f mult timp , ce sfat ne puteti da si eventual asistenta judiciara in vederea perfectarii actelor ? Va multumim anticipat.

Alte discuții în legătură

Alocatie copil in suedia guritaoana guritaoana De unde trebuie sa primeasca alocatie copilul meu care are dubla cetatenie romana si suedeza? Eu am lucrat in Romania, iar sotul in Suedia si este si are si ... (vezi toată discuția)
Consultatie permis sedere in romania cetatean moldovean amifares amifares Saru'mana! Sunt cetateana R.Moldova ( nu am cetatenia Ro). Am facut facultatea in Ro si am detinut un permis de sedere (4 ani). Acum as dori sa ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Cetatean american olga30111987 olga30111987 Sunt nascuta in R.Moldova am terminat studiile in romania mai apoi m-am casatorit cu un cetatean Roman cu dubla cetatenie in America. Părinții mei dețin ... (vezi toată discuția)