avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil in Suedia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil in Suedia

De unde trebuie sa primeasca alocatie copilul meu care are dubla cetatenie romana si suedeza? Eu am lucrat in Romania, iar sotul in Suedia si este si are si cetatenia acestei tari?
In prezent, unde locuiti ?
sa prinesca alocatia in suedia , primeste numai daca copilul locuieste in suedia si este inregistar legal ca mambru al familiei si are cod numeric personal - inscrierea masinii in suedia sau contractul de munca care se face din 6 in 6 luni prin care iei cod numeric personal temporar - nu inseman ca este cetatean suedez - deci sa ia " barnbidrag " copilul trebuie sa fie in suedia si sa aibe personal number suedia - si tata sa aibe cetatenia suedeza - pasaportul cu domiciliul in suedia nu insemna ca are cetatenia suedeza - sotul trebuie sa aibe ID KORT Suedia , sa aibe acortdul Migrationsverlett drept de sedere in Suedia si Dreptul de munca in Suedia -
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2018
maimuta16, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie europeana in privinta schimbarii numelor Dragos04 Dragos04 Intrebarea mea e relativ simpla, dar nu i-am gasit raspuns cautand pe net: Poate o alta tara din UE sa schimbe numele unui cetatean roman, domiciliat in ... (vezi toată discuția)
Posibilitati obtinere acte romanesti igagniuc igagniuc Fata mea a plecat din tara este cetatean suedez de 10 ani. Are pasaport suedez , iar cel romanesc a expirat. I-a expirat si buletinul acum 10 ani pe care nu ... (vezi toată discuția)
Casatorie valabila Sophiam Sophiam Situatia este urmatoarea: s-au casatorit in Suedia, ea cetatean român iar el cetatean cu dubla cetatenie: româna si suedeza. De la ofiterul starii civile din ... (vezi toată discuția)