avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatean American
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatean American

Sunt nascuta in R.Moldova am terminat studiile in romania mai apoi m-am casatorit cu un cetatean Roman cu dubla cetatenie in America. Părinții mei dețin cetățenie Romană cu reședința in Moldova. Am 2 variante sa merg sa depun actele pentru redobândite sau prin căsătorie. Care ar fi soluția cea mai buna. Este mai bine sa depun acetele la București sau in Washington. Mulțumesc. Poate mesajul meu poate clarifica si alte situații in cazul meu.
Depuneti-le la Washington; la Bucuresti dureaza foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - cetatenia romana pentru cetatean din republica moldova Valera1968 Valera1968 Sant casatorit cu romanca de 20 ani.stau legal in romania cu permis de sedere permanent de 15 ani.Mai sant si cetatean din r.Moldova nascut acolo,parintii si ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate - domiciliul cetateanului moldovean eugenyus86 eugenyus86 am redobandit cetatenia romana anul acesta,,,sunt din rep.Moldova si am domiciliul acolo,,am venit la Bucuresti sami fac Buletin de identitate,,si ca sal pot ... (vezi toată discuția)
Csatoriti in suedia roman cu cetateana din rmoldova GABRIELsom GABRIELsom Buna ziua , intrebarea mea ar fi : sunt Roman cu dubla cetatenie Romana/Suedeza , sunt casatorit cu cetateana din R.Moldova, casatoria a fost facuta in Suedia ... (vezi toată discuția)