avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Bună seara,
În urma cu 4 ani am divorțat, fapt ptr care am făcut cu fostul meu soț partaj valutar ptr bunuri, printre care și un autoturism care a fost cumpărat în anul în care a avut loc divorțul. Masina a rămas la mine conform înțelegerii intre noi întrucât existau doua credite a câte 20.000 ron unul pe numele meu și unul pe numele lui, în înțelegere era ca eu sa rămân cu mașina și creditul pe numele meu și o parte din valoarea apartamentului iar el sa rămână cu creditul lui și apartamentul. Acum as vrea sa recuperez taxa auto, dar conform legîi aceasta poate fi recuperata doar de primul proprietar. Cum se poate proceda în acest caz, dacă as apela la el în mod sigur va retine suma doar ptr el fără a mi-o înapoia. În actul de partaj voluntar se stipulează ca renunta la autoturism în favoarea apartamentului. Exista temei legal ptr astfel de cazuri? Mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt divortata si impreuna cu fostul sot am cumparat ... nutimarin nutimarin Buna ziua, sunt divortata si impreuna cu fostul sot am cumparat un apartament cu credit. Fostul sot a ramas in casa si plateste rata in continuare iar eu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara = rata la apartament ADANNA ADANNA Buna ziua, Sotul meu a plecat de acasa in urma cu 1 an si doua luni...Cererea de divort a fost introdusa in noiembrie, iar divortul s-a pronuntat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters185034 ContSters185034 Am divortat in 2009 si vreau sa deschid un proces de partaj. Bunuri foarte multe nu avem, mobila si ce a mai fost in casa, apartamentul fiind al mamei ... (vezi toată discuția)