avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comodat nelimitat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comodat nelimitat

Contractul de comodat pentru stabilirea sediului social poate fi facut pe termen nelimitat?
Stiu ca mai demult mi s-a spus de la Registrul Comertului ca trebuie sa fie incheiat pe o perioada determinata.
Cel mai recent răspuns: cristinapricop , utilizator 21:28, 9 Noiembrie 2009
si eu stiu ca 3 sau 5 ani, nu sunt sigura
Nu exista termen maxim , dar trebuie avut in vedere ca proprietarul unui imobil ce face obiectul unui contract de comodat incheiat pe o perioada mai mare de 5 ani trebuie sa initieze procedurile de intabulare pentru respectivul contract.

Contractele de comodat care depasesc perioada de 5 ani si sunt depuse la Oficiile Registrului Comertului pot sa fie sau sa nu fie aprobate de catre judecatorul delegat.
Multumesc pentru raspunsuri
Eu fac in general contractele de comodat cu reinnoire automata, dar nu se tine seama la Registrul Comertului de asta, dupa ce axpira perioada initiala imi apare societate cu sediu expirat
In 2007 am depus un contract de comodat pe 10 ani.
dboariu a scris:

In 2007 am depus un contract de comodat pe 10 ani.


In ce judet ?

Alte discuții în legătură

Comodatul, pfa-ul si ipoteca vlucian vlucian Doresc sa-mi infiintez un pfa, ca sediu am ales apartamentul proprietate personala achizitionat prin credit ipotecar - domiciliul e in apart sotiei. Am acordul ... (vezi toată discuția)
Contract comodat simion otilia simion otilia sunt administrator societate comerciala si am incheiat un contract de comodat pe durata nelimitata- aici am si sediul social al firmei -proprietarul spatiului ... (vezi toată discuția)
Evacuare firma Dan Popescu Dan Popescu Va rog frumos sa-mi dati un sfat. In timpul casatoriei am infiintat, inpreuna cu sotia mea, o firma iar sediul social este declarat si acum in apartamentul ... (vezi toată discuția)