avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Despre noua lege a salarizarii si tichetele de masa si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Despre noua lege a salarizarii si tichetele de masa si vaucerele de vacanta....

Contravaloarea tichetelor de masa si a vaucerelor de vacanta reprezinta venit salarial?Recent am primit fluturasul de salariu pe o luna in care am primit aceste beneficii...dupa ce au fost prezentate toate BRUTURILE si au fost oprite toate impozitele au rezultat un venit net si un salariu net evident inegale....Din salariul net am scazut ceea ce a fost acordat ca avans plus plata sindicat si la sfarsit cand trag linia dupa ce am adaugat si plata transport tot nu se face diferenta corect....Revin asupra valorilor si mai scad din Salariul net si valoarea acelor beneficii...adica tichete de masa si cele de vacanta si in sfarsit ajung la un rezultat care ma face sa ma intreb...INTELEG CA AU FOST INCLUSE IN VENIT BRUT SI IMPOZITATE REZULTAND UN VENIT NET....DAR...ESTE OK CA LA SFARSIT ACESTEA SA FIE PREVAZUTE CA PARTE DIN SALARIU NET???

Alte discuții în legătură

Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa se scad din salariu? tudorstefan01 tudorstefan01 as dori sa aflu daca e legal ca bonurile de masa sa se scada din salariu (vezi toată discuția)
Reținere din salariu valoare tichete de masă Dan_V Dan_V Buna seara. Doresc sa va intreb daca este normal sa se retina din salariul net contravaloarea tichetelor de masa in conditiile in care tichetele aferente lunii ... (vezi toată discuția)