avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,
Am divortat de fosta mea sotie cu care am un copil in anul 2008. M-am recasatorit in anul 2013 si actualmente am 2 copii cu actuala sotie. Pana in anul 2017 i-am platit fostei sotii pensia alimentara convenita de comun acord. Din pacate din anul 2017 mi-am schimbat locul de munca si salariul mi-a scazut considerabil si din acest motiv nu am mai putut plati pensia alimentara. Fosta sotie doreste sa-i platesc pensia alimentara la acelasi nivel stabilit in anul 2008 plus ultimele luni in care nu i-am platit. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in aceasta problema. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Ocupare imobil georgeconstantin georgeconstantin Am divortat,divortul pronuntandu-se in luna octombrie 2013.Inainte de divort,in anul 1993,apartamentul l-am cumparat numai cu banii parintilor mei si banii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Ksapul Ksapul Am divortat anul trecut in luna august. Custodia copilului este la fosta sotie, dar copilul a locuit mereu cu mine. Fosta sotie s-a recasatorit in decembrie ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda? NejnecM NejnecM Buna seara am o fetita de 9 ani , sunt divortata de tatal ei biologic, El lunar are de dat o penise alimentara plus alocatia de la stat(inca vine tot la el ... (vezi toată discuția)